INSPIRASJONSSIDEN TIL BOBILTUREN

Bobilturen.no

Tips oss

+47 907 66 643

Tips til innredning av bobilgarasjen

Jippi! Vi har bobil! Å hjelp? Hvordan bør bobilgarasjen innredes? Her får du tips fra redaksjonen i Bobilturen og nettsidens lesere.

av | mar 13, 2022

Det finnes ikke ett svar på tema innredning av bobilgarasjen. Løsningene en velgere henger sammen med faktorer som type bobil, antall personer som er med på tur og garasjestørrelser. Likevel finnes det noen gylne regler. Redaksjonen i Bobilturen.no har fått inn inspirerende bilder og tips fra sidens lesere. De finner du nedenfor. Har du testet ut garasjeinnredning som du gjerne vil dele erfaring fra?

Kjekt å ha, og må ha 

Det er trivelig og trygt å vite at en er rustet for de fleste situasjoner og har med seg det en trenger, enten det er ekstra gassflaske til grillen eller reserveslange til sykkelen. Samtidig vil garasjestørrelsen og vekt begrense hva du kan få med deg. Det viktigste er dog å finne det som er i garasjen. Ryddighet er alfa og omega … Spesielt viktig er det å ha oversikt hvis en har problemer med vektbegrensinger. 

Gjør det enkelt

Ikke gjør det vanskeligere, eller dyrere, enn nødvendig. Spesialinnredning koster somregel unødig mye. Garasjen kan innredes med ordinære system og esker, bare vær obs på at du kjøper slikt som veier lite.

Du kommer langt med noen stropper, plastesker og skuffer. Bare pass på at alt er godt festet, og lett å finne frem til.

Kjøp gjerne en stang til å henge opp uteklær på, i gasjen. Da slipper du å ha alt inne i bilen. Gardinstang eller dusjstang fungerer fint. Når yttertøyet henger ved døren er de lette å komme til.

Enkle fester

Skinnene som holder skuffene er ganske enkelt skrudd fast i garasjeveggen og -taket. I skuffene er det både bokser og løse ting. Sett de tyngste boksene og gjenstandene, som verktøy, på gulvet.

Med fast plass i skuffene for løse ting og bokser, er det lett å holde orden i bobilgarasjen.


Tips fra Bobilturens lesere til innredning av garasjen

Ole Petter Stenseth har selv bygget et imponerende hyllesystem for lagring i bobilgarasjen. Foto: Ole Petter Stenseth.
Jarle Thomsen har god oversikt i en usedvanlig flott innredet bobilgarasje. Foto: Jarle Thomsen.
Rune Stenkløv har bygget skuffesystem med dype skuffer i bobilgarasjen. Foto: Rune Stenkløv.
Kristian Steinstø har utnyttet bobilgarasjen sin på en virkelig fin måte. Takk for tips og fine bilder!
Anne Brith Eik Nevland har delt dette flotte bildet med oss. I denne bobilgarasjen er det plass til to el.sykler!

Blant bobilfolket er det mye kompetanse og erfaring. Tusen takk til alle som har delt innspill med Bobilturen.no. Fortsett gjerne å sende inn innspill eller spørsmål til redaksjonen av Bobituren.no! Dere når oss via epost: post@bobilturen.no på Bobilturens Facebook side, eller #bobilturen på Instagram.

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Mer ut av turen med Nortrip

Mer ut av turen med Nortrip

Den oversiktelige guiden kan være blant årsakene til at Nortrip er blitt så populært blant bobileiere. Nortrip ble lansert i Norge 2021 og har hatt en imponerende vekst. Konseptet består av Nortrip-verter som tilbyr medlemmene i Nortrip ett døgns gratis overnatting på...

Å klargjøre bobilen for vinterlagring

Å klargjøre bobilen for vinterlagring

Foto hovedbilde: Einar Iversen. Stikkord for vinterlagring av bobilen er: Dekk, batteri, tekstiler, vann, fukt, frost, mat og mus, med mer.  Mange har stålkontroll på vinterforberedelser. Samtidig: Vi har mange ferske bobileiere, særlig de siste årene har markedet...

Vinter ingen hindring!

Vinter ingen hindring!

Redaksjonen i Bobilturen ba Aleksander Olsen, salgssjef Ferda Bjerkvik, beskrive hva det er viktig å tenke på når, en skal bruke bobilen om vinteren. Selv er han campingvogn-mann og bruker vogna året rundt. Men som ivrig bobilselger er han opptatt av å spre det...