Julegavetips til bobilfolket

Bobilturen.no utfordret Sola Bobil til å komme med julegavetips til bobilfolket. Forhandleren har en stor utstyrsbutikk, med et bredt spekter av alt slikt som er kjekt å ha til bobilturen. Samt julegaver til store og små …

av | des 10, 2021

 Torgeir Undheim har ansvar for utstyrsbutikken, som er pyntet med stjerner, lys og julegaver.

– Helt ærlig talt: Er det slik at folk kommer innom for å kjøpe julegaver? 

– Vi er nok ikke en typisk gavebutikk og det er roligere her vinterstid – men vi har kunder som kommer for å kjøpe gaver, og mange velger gavekort. Det synes vi er kjekt, svarer han. 

Og jo da – de har julegavetips til bobilfolket.

Gave for turplanlegging

Blant julegavene han gjerne anbefaler, er boken Bobilguiden. Den gir en flott oversikt over muligheter i Norge, ferielandet som er det mest aktuelle for de fleste av oss de siste årene. 

– Det finnes selvfølgelig oversikter over mye på nettet, men mange opplever at det er mye bedre å bla i Bobilguiden for å finne plasser å parkere i nærheten av der de er. Boken gir også en god oversikt over hva du kan vente å finne undervegs og når du kommer frem, beskriver den erfarne selgeren. 

Gaver som varmer

Elektriske vifteovner med eller uten «flamme» kan varme både giver og mottaker. I flamme-versjonen er det viften som varmer, mens flammen bidrar til stemningen. Er det varmt nok, kan en bare ha på flammen. 

Elektrisk stekepanne er en populær gave hos Sola Bobil.

– Mange bobileiere bruker elektrisk stekepanne til egg og bacon utenfor bilen om morgenen, for å slippe stekeos inne. Det er koselig, men den egner seg også til paella, wok og annet. Jeg synes dette er en fin gave til bobilfolk, også fordi den like gjerne kan brukes hjemme, forteller Undheim.

For å sikre rekrutteringen! 

Lekebil med campingvogn og lekebobil er ifølge ham fine julegaver til barn og barnebarn, enten som minne fra gode turer, eller for å sikre rekruteringen! 

– Det er fullt mulig å gi lekebobil til voksne også. Tenk å komme på jobben igjen, og fortelle at du har fått en bobil til jul! sier Torgeir Undheim med en liten latter.

Forbruksvarer kan være gode gaver. Selv de som «har alt» trenger nye gassflasker, påfyll av kjemikalier og annet utsyr til bil, bad og bobilkjøkken. 

Bobilbutikkene blir ikke nedrent før jul. For dem som har lyst på en god bobilprat i rolige omgivelser, og har tid nå på vinteren, så er sjansen der nå. 

– Vi har også fortsatt et godt utvalg av biler. Samtidig vet vi at problemer med leveranser til fabrikantene gjør at det blir begrenset tilgang på bobiler neste år, så det kan være lurt å være tidlig ute om en ønsker å handle bobil, mener Torgeir Undheim hos Sola Bobil.

Sola Bobil har fortsatt godt utvalg av bobiler.

Har du lest denne artikkelen om Abobils tips om julegaver til bobilfolket?

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Bobiltur til Lysefjorden 2023

Bobiltur til Lysefjorden 2023

Bildet er fra Songesand halvvegs inn Lysefjorden. Herfra kan du se det meste av fjorden. Har du tenkt deg til Lysefjorden i Ryfylke/Rogaland? Det er fullt mulig å kjøre ned hårnålsvingene fra Øygardstølen til Lysebotn, innerst i Lysefjorden. Det er fullt mulig å...

Enkel vask av bobilen!

Enkel vask av bobilen!

Hvordan vaske bobilen ren på en enkel måte, uten masse unødige kjemikalier i hele bilen? Det fikk vi svaret på her!

Ferda inviterer til åpent hus!

Ferda inviterer til åpent hus!

Bobilforhandleren, med avdelinger over hele landet, har fått inn flere nyheter og har gode tilbud på demomodeller. Det blir langåpent, pølseservering, og butikkene som bugner av nyheter. Det var kø da Ferdas nordligste avdeling åpnet dørene til sitt nye senter i...