INSPIRASJONSSIDEN TIL BOBILTUREN

Bobilturen.no

Tips oss

+47 907 66 643

Velkommen til The Village

– Kjører dere via Hovden? Da MÅ dere innom The Village, sa bobilvenneparet vårt. En village på Hovden? Å ja da … og velkommen til den!

av | sep 19, 2021

The Village er en tacorestaurant i en kafé-geodome i vannkanten på Hartevatn sør for Hovden sentrum. Det er litt sånn nesten for sprøtt til å være sant, og så viste det seg å være et kjempetrivelig sted med nydelig stemning og god mat. 

I oppholdsvær byr The Village på en trivelig utendørsrestaurant, i regnvær er det virkelig deilig inne.

Vårt spontane besøk var på slutten av en regntung dag. Det var ikke akkurat slik at vi gledet oss til å gå ut av bobilen, men ble fort glade fordi vi gjorde nettopp det. 

«Velkommen til The Village» står det på menyen ved baren i The Village. Vi sier det samme: Velkommen til The Village, som er med på å gjøre bobilturen til en opplevelse. Takk for at dere er her!

Varierte tilbud

The Village er helt sikkert en super opplevelse en varm solskinnsdag. Vi ser for oss et yrende folkeliv, med spisegjester på brygga og glade barn i vannkanten. Men å komme inn i den varme, lune og lyse geodomen en litt hustrig regnværsdag var bare deilig … 

Menyen er mexicansk. The Village arrangerer aktiviteter og arrangement som f.eks. familiedag på søndager, yoga, guidede fisketurer med mer, og tilbyr utleie av båt, kano og SUP på Hartevatn. Samt … bobilparkering med strøm. Hadde vi visst om det noen dager tidligere, hadde vi nok parkert for natta.

Midt i geodomen står et langt spisebord. Hvis du får anledning – sett deg under sentrum i geodomen og snakk. Vi lover en liten overraskelse.

Fakta: 

  • Geodomen er på 115 m² og har plass til inntil 100 personer. ´
  • I oppholdsvær byr The Village på en trivelig utendørsrestaurant.
  • Beliggenhet ved RV 9, ca. 1 km sør for Hovden sentrum.
  • Bobilparkering like ved geodomen, med mulighet for el.
  • For pris og ytterligere informasjon, klikk her.
Vi kjent oss velkomne på The Village, hvor det er lagt vel tilrette for et trivelig besøk.

Informasjon hentet fra egne opplevelser, The Villages hjemmeside og hovden.com.

Her er en bobilparkering midt i naturen, ikke langt sør for Hovden. Og her er en turbeskrivelse til flotte Gloppefoss.

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Adventspyntet bobil?

Adventspyntet bobil?

I så fall håper vi å få se hvor fint det er blitt! 🤩 Del gjerne bilder av adventspyntet bobil med Bobilturen.no på Facebook, eller #bobilturen på Instagram. Det er også fullt mulig å sende bilder til post@bobilturen.no og å nå oss via Messenger på Facebooken til...

Bobilparkering,  sjokoladefabrikk og julebutikk!

Bobilparkering, sjokoladefabrikk og julebutikk!

Vi regner med at besøket blir bra ... Bobilparkeringen ved småbåthavna i Jørpeland ble fort populær. Kort veg til et sentrum med levende småbutikker, landets beste bakeri og restauranten Villa Rosehagen trekker nok opp. Nå kan Jørpeland også skilte med egen...

Hjelmeland naturligvis

Hjelmeland naturligvis

I Hjelmeland finner du kulturlandskap, godt turterreng, ferske, smakfulle råvarer og god drikke. Besøk Hjelmeland på bobilturen, naturligvis!